Sider

tirsdag den 3. august 2010

På shoppingtur i USA's største indkøbscenter

Mall of America med egen forlystelsespark
I Minneapolis ligger USA's største indkøbscenter, Mall of America. I midten ligger der en indendørs temapark på vilde rides og sjove forlystelser. Jana havde heldigvis skaffet fri adgang, så ungerne blev kastet ud i løjerne.

American Girl med nakketræk!
Ud over de ekstremt mange butikker, som alligevel ikke kunne nå på én dag, var der én butik, der stak ud - American Girl. Hvis nogen synes at Build-a-bear er en plage for forældres tålmodighed, står det intet, læs intet imod, denne nye dukkedille.

Et mini Magasin i tre etager, med dukker, dukketøj, dukkeudstyr, bøger, og dukkefrisørsalon og dukkebistro! En dukkefrisering starter ved 5 dollars og stopper først efter de 20 spir. Priserne for dukkelemonade og frugt er relativt billige i dukkebistroen (dukken spiser alligevel ikke noget). Til gengæld koster det kassen at spise frokost for børn og deres usandsynlig tålmodige forældre i bistroen...

Og når dukkelise så også koster over hundrede er det mindste da, at dukkebarnet har lige tænder, men nej, det skal der åbentbart også rettes op på!

For en god ordens skyld skal det med at Mille ikke fik nogen dukke...

Se flere billeder fra Mall of America på vores Picasa Webalbum. 

1 kommentar:

  1. Kære Steen og Liselotte,

    Når I kommer hjem til Danmark vil vi gerne invitere Milles dukker med på restaurant. Efter frokost tager vi på Beauty Salon for at få sprøjtet lidt Botox i dukkernes folder så de bliver helt glatte og udtryksløse... Skræmmende tendens fra USA, men utroligt spændene at følge med i.

    Cheers - Michael and Christina

    SvarSlet