Sider

tirsdag den 13. juli 2010

Ned af Highway One

Nu er der for alvor blevet taget hul på highway One. Fantastisk flot natur med høje bjergsider og dramatiske kløfter. Derimellem en smal vej der snor sig langs den stejle kyst.

I byen Monterey stoppede vi op og tog en morgenslapper i byens park med en gedigen legeplads. Vi kom heldigvis tidligt, for da vi kørte, var der nærmest kamp om vores parkeringsplads. Frokosten blev spist på stranden i Monterey, hvor der var både egern og sæler.
Efter Monterey kom vi forbi Clint Eastwoods by, Carmel by the sea, hvor han tidligere var borgmester. Husene var meget sjove at se på, kitschede på den sjove måde.

Længere nede af kysten var vi så heldige at se søelefanter. Kæmpemæssige dyr, der lå og slumrede på stranden. Børnenes favoritter var dog igen de frække egern, der vimsede rundt og var håndtamme.

Roadtrippet endte i den lille badeby Cayucos, hvor vi gik ud og spiste på en lille hyggelig diner. På vores aftentur blev vi mødt af de lokale brandmænd der satte advarsler op om hajer i farvandet, så desværre blev aftendukkerten aflyst.

Se alle dagens billeder på vores Picasawebalbum.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar