Sider

tirsdag den 13. juli 2010

Solvang og Santa Barabara

I dag gik turen videre ned af Highway 1 til den "danske" by Solvang. Solvang var en spøjs oplevelse. En noget kikset by, som man næsten kun kan grine af. Men meget fan af det danske - det må man sige. Også det de tror er dansk ;-) Der var bindingsværkshuse som ikke havde set skyggen af træ, bagerier med dansk bagværk (næsten da), danske flag all-over, en H.C. Andersen Park, rundetårn, en caf'e hvor man kunne få æbleskiver osv. Jo, jo... der er nogen, der dyrker det.

I Solvang fandt vi en dejlig park med legeplads, hvor frokosten blev nydt. Igen sandwish fra køletasken.

Herefter kørte vi videre til det mondæne Santa Barbara. Mange kendisser har valgt at bosætte sig her - og det forstår man godt. Der bor ca. 100.000 mennesker i Santa Barbara - men det mærker man ikke. Der er lavet forbud i mod at bygge højhuse her, alle huse er bygget i spansk stil, hyggelig stemning, mange palmer, dejligt klima (ikke for varmt). Virkelig virkelig dejligt sted.

Vi fandt hurtig ud af, at vi lige måtte nogle "blocks" væk fra stranden, hvis ikke vi ville bruge en årsløn på overnatning. Vi fandt et dejligt hotel med swimmingpool - El Prado Inn.
Om aftenen gik vi en tur ned af hovedgaden med de specielle butikker. Især butikken med parykker vakte stor interesse hos ungerne. Vi har besluttet at bruge dagen i morgen i Santa Barbara - det sted her er simpelthen for skønt til bare at drøne videre. Der er mere, der skal opleves her.

Se dagens billeder på vores Picasa webalbum.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar