Sider

søndag den 18. juli 2010

Ud af LA via Hollywood & madkurv på Rodeo Drive

De seneste dage har vi brugt på at tage tilløb ud af LA.
Lørdag prøvede vi et af de gigantiske Outlet Malls, hvor alle mærkevarer sælges ud. Der kunne da spares i forhold til danske priser, men i forhold til de almindelige US butikker var der kun mellem 20 -30% at spare.
Men sjovt var det bare at hænge ud i et stort mall og slappe af.

Lørdag aften blev der også tid til en tur i en megabiograf til Toystory 3 i 3D. Moderen benyttede muligheden til at få lavet den store manucure/massage makeover :-)

Søndag drog vi på til Hollywood for at gøre et must-do: The Hollywoodsign.
Vi fandt det i 35 graders varme. Fik taget gruppebilledet und so weiter. Men flot var udsigten over LA.

Bagefter kørte vi til Rodeo Drive for at se de dyre butikker. Imidlertid var det også blevet frokosttid, så de dumme danskere tog madkurven frem midt i Berverly Hills og smurte sandwich i et lille anlæg umiddelbart op til Rodeo Drive.

Tilsyneladende var megatræet bagved os (og Beverly Hills-skiltet) en turistattraktion, for alle stillede op til fotografering lige midt i vores frokost. Dumme turister. (altså de andre) ;-)

Hvad der egentlig blot skulle være en lille sviptur til Hollywood søndag, blev en hyggelig, langsom heldagsforestilling, der gjorde at vi først kom af sted mod Yousimite sidst på eftermiddagen. Men dejligt var det :-)

Se dagens billeder på vores Picasa Webalbum.

1 kommentar:

  1. Spændende at følge ferieturen. Dejligt med et frisk feriepust, når man sidder på kontoret og sveder ;0)

    Ser ud til I hygger jer. Glæder mig til at høre mere om den fede tur ;oD

    Jette

    SvarSlet