Sider

lørdag den 17. juli 2010

Santa Monica beach - Stranden over dem alle...

Dagens tema var glimmer og glitter.

Turen gik gennem LA myldretid om formiddagen, hvilket ikke var noget større problem, da vi kørte i diamond lanes, hvor man kun må køre, hvis man er to eller flere i bilen.

Første stop var den navnkundige Santa Monica beach, hvor Baywatch, Forest Gump og et hav af andre film er optaget fra. Stranden er også fadder til udendørs fitnesskulturen med deres Muscle Beach, hvor især deres traveling ring skulle testes.

Det blev de. Og de fungerer. Forvent at de dykker op i et nabolag nær dig!

Stranden blev også indtaget med dukkert og solbadning og i det hele taget med bare at ligge og kigge på mennesker i alle afskygninger. Tivoliet på pieren trak sjovt nok ikke særlig meget opmærksomhed på ungerne.

Hen under aftenen fortsatte turen nordpå mod Malibu og Sunset Boulevard, hvor Beverly Hills og Bel Air ligger. Liselotte skulle lige teste om de mener noget med "Private Road" i Bel air. Det gør de! Masser af gule Securitybiler, gitterporte og overvågningskameraer sørger for at man hurtigt kommer ud på Sunset Boulevard igen...

Aftenen sluttede på Hollywood Boulevard, med masser af feststemte unge, dejlige mennesker i gigantiske køer ind til de lange klubber. Interessant nok var der tydelig raceforskel mellem klubber alene betragtet på hvem der stod i køerne...

Se dagens billeder på vores Picasa Webalbum.

2 kommentarer:

 1. Ih, hvor jeg misunder Jer den tur.........
  Når I nu er igang med det LA er kendt for, så bør I også besøge Venice Beach, som er knap så Baywatch agtig, men med langt mere sjæl og masser af skæve typer - tror du, Steen, vil passe fint ind i omgivelserne ;-)

  SvarSlet
 2. Hej Carina!

  Der var vi også, dog hang vi ikke ud på selve stranden - næste gang tjekker vi ind på Hotel Hash .-)

  //Steen

  SvarSlet