Sider

onsdag den 21. juli 2010

Med de lokale i Berkerley

Da vi tog tilbage til San Francisco mødtes vi med Carlos og hans kæreste. Carlos er ved at færdiggøre sin Phd om oplevelsesøkonomi og har taget et semester på Berkerley universitetet. Vi mødtes hos dem og spiste et meget lækre pizzaer som de hentede på hver deres favoritpizzaier i Berkerley.

Alene turen ned for at hente dem var spændende. Begge steder var der kø i indgangen, både til at hente og til at sidde og spise. For turister lignede det ikke steder man overhovedet ville gå ind på, men damn hvor smagte de godt.

Vi tog også en hutig tur rundt på Campus i Berkerley, en hel bydel i Berkerley. På økonomi instituttet rendte der et par nobelprismodtagere rundt sammen med en hord af richkids, der blot ventede på en eller anden venturekapitalist, der kunne realisere den næste Facebook/Twitter/Google idé. Meget facinerende.

Om aftenen skulle vi brænde det sidste benzin og kørte downtown og genså Fishermans Wharf. Og vi kørte opad de stejleste gader og nedad Lombardstreet (berømt hårnålesvingsboligvej i SF). Det var sjovt at se det igen inden vi skulle afsted til Minneapolis dagen efter.

Se dagens billeder på vores Picasa Webalbum

Ingen kommentarer:

Send en kommentar